søndag 2. november 2008

Annikas 123 fiskemiddag.



Til en porsjon:
  • 1 - 2 fiskekaker (coop har pakninger med åtte stykker til 20 kr, og disse kan fryses).
  • 1 - 2 poteter
  • Salat/ wokgrønnsaker
  • Ketchup uten sukker
  • Masse krydder
Slik gjør du:
1.
Skru ovnen på 200 C.
2. Skjær poteten i skiver/båter og legg dem på en stekeplate med skallet på. Hvis du bruker wokgrønnsaker, kan disse også legges på stekeplaten. Sett midt i ovnen, og stek i 10 - 15 minutter.
3. Stek fiskekaken(e) i ei steikepanne sammen med litt olje/smør. Ordentlige Annikakaker stekes i kaldpresset rapsolje.
4. Ta ut potetene og grønnsakene, legg dem på et fat sammen med fiskekaken(e) og ha på ketchup og grillkrydder på potetene.

Ingen kommentarer: