søndag 16. november 2008

Lasagne.


Dette trenger du til 1 porsjon:
  • 1/4 rødløk
  • 1/2 gulrot
  • Litt hvitløk
  • 100 g kjøttdeig
  • 1/2 boks hermetiske tomater/ tomatsaus
  • 1 buljongterning
  • Litt hvitost
  • 1 dl melk
  • 1 ts smør
  • 1 ts hvetemel
  • 75 g pastarør, makaroni eller annen type pasta.
  • salt og pepper
Slik gjør du:
  1. Finhakk grønnsakene, og ha det i en stekepanne sammen med kjøttdeigen. Stek på middels varme.
  2. Ha i tomatsausen og buljongterningen (det skal stå hvordan man gjør på pakken. Flytende buljong kan også brukes). Kok i 10 minutter, til det meste er fordampet.
  3. Smelt smør i en kjele og ha i melken. Ha i osten.
  4. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  5. Legg kjøtt, ostesaus og pasta lagvis i en ildfast form.
  6. Ha litt ost på toppen, og stek i stekeovnen i 10 - 15 minutter på 200 grader.

Ingen kommentarer: