
Dette trenger du til 1 porsjon:
- 1/4 rødløk
- 1/2 gulrot
- Litt hvitløk
- 100 g kjøttdeig
- 1/2 boks hermetiske tomater/ tomatsaus
- 1 buljongterning
- Litt hvitost
- 1 dl melk
- 1 ts smør
- 1 ts hvetemel
- 75 g pastarør, makaroni eller annen type pasta.
- salt og pepper
- Finhakk grønnsakene, og ha det i en stekepanne sammen med kjøttdeigen. Stek på middels varme.
- Ha i tomatsausen og buljongterningen (det skal stå hvordan man gjør på pakken. Flytende buljong kan også brukes). Kok i 10 minutter, til det meste er fordampet.
- Smelt smør i en kjele og ha i melken. Ha i osten.
- Kok pastaen etter anvisning på pakken.
- Legg kjøtt, ostesaus og pasta lagvis i en ildfast form.
- Ha litt ost på toppen, og stek i stekeovnen i 10 - 15 minutter på 200 grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar