
Bunn:
- 2 dl hvetemel
- 60 g smør
- 1 dl cottage cheese eller kesam.
- 150 g brokkoli
- 150 g sopp
- 250 g purreløk
- 2 ss smør
- 3 egg
- 1 dl yoghurt naturell (ca 3/4 av et lite 125 g beger).
- 1 beger cottage cheese eller kesam
- 1 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 2 dl revet ost
- Sett stekeovnen på 225 grader.
- Bland sammen alle ingrediensene til bunnen i en bakebolle, og la deigen hvile i kjøleskapet i ca.30 minutter.
- Kjevle ut deigen, og ha den i en smurt rund form.
- Forstek paibunnen i 10 minutter.
- Skjær opp grønnsakene, og stek dem i en stekepanne.
- Bland sammen egg, cottage cheese/kesam, yoghurt og krydder.
- Ha grønnsakene på paibunnen og hell eggblandingen over. Dryss osten på toppen.
- Stek på nest nederste rille på 200 grader i 30 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar