mandag 17. november 2008

Pai med grønnsaker.


Bunn:
  • 2 dl hvetemel
  • 60 g smør
  • 1 dl cottage cheese eller kesam.
Fyll:
  • 150 g brokkoli
  • 150 g sopp
  • 250 g purreløk
  • 2 ss smør
  • 3 egg
  • 1 dl yoghurt naturell (ca 3/4 av et lite 125 g beger).
  • 1 beger cottage cheese eller kesam
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 2 dl revet ost
Slik gjør du:
  1. Sett stekeovnen på 225 grader.
  2. Bland sammen alle ingrediensene til bunnen i en bakebolle, og la deigen hvile i kjøleskapet i ca.30 minutter.
  3. Kjevle ut deigen, og ha den i en smurt rund form.
  4. Forstek paibunnen i 10 minutter.
  5. Skjær opp grønnsakene, og stek dem i en stekepanne.
  6. Bland sammen egg, cottage cheese/kesam, yoghurt og krydder.
  7. Ha grønnsakene på paibunnen og hell eggblandingen over. Dryss osten på toppen.
  8. Stek på nest nederste rille på 200 grader i 30 minutter.

Ingen kommentarer: