tirsdag 4. november 2008

Amerikansk duppeditt.


Dette trenger du til 1 porsjon:
  • 2 store poteter
  • 1/2 pakke med baconskiver
  • revet hvitost
  • 1/2 purreløk
  • 0.5 dl soyaolje, annen nøytral olje kan også brukes.
  • rømme
  • salat
Slik gjør du:
1. Vask potetene og skrell dem grovt, slik at det sitter igjen potet på potetskrellet. Varm soyaoljen i stekepannen, og legg halvparten av potetskrellet i oljen, stek dem sånn at de får en gyllen farge på hver side.
2. Ta dem av pannen, og legg dem på et fat. Deretter steker du resten av potetskrellet på samme måte.
3. Skjær purreløken i ringer, og baconet i små biter. Stek baconet slik at det blir sprøstekt.
4. Ha alt, bortsett fra baconet i en ildfast form. Husk å smøre den! Strø ost på toppen og stek det på 225 grader i 10 - 15 minutter, til osten er smeltet.
5. Skjært opp salataen, og legg maten på et fat. Ha på rømme og bacon.

Ingen kommentarer: