søndag 9. november 2008

Annikas dumlekake.



Dette trenger du:
  • 4 egg
  • 4,5 dl sukker
  • 250 g smør
  • 6 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 3 ts vaniljesukker
  • 3 ss kakao
  • 2,5 dl melk
  • 1 pose med dumle
Glasur:
  • 1 boks nugatti air
  • 1 boks creme fraice
Slik gjør du:
1. Pisk smør og sukker til en luftig smørkem, og ha i eggene, ett av gangen. Rør til det blir en glatt røre, og ha i det tørre sammen med melken.
2. Skjær opp dumlesjokoladen og bland det i røren.
3. Ha røren i en langpanne med bakepapir i bunnen.
4. Stek midt i ovnen i 25 - 30 minutter på 180 grader. Avkjøl.

Slik lager du glasuren:
Pisk Creme Fraiche og rør inn nugattien. Smør på kaka.

Ingen kommentarer: