tirsdag 11. november 2008

Blåbær og sjokoladepai.


Dette trenger du:
  • 2 egg
  • 1.5 dl sukker
  • 1.5 dl hvetemel
  • 3 dl blåbær
  • 0.5 dl havregryn
  • 1 ts sukker
  • 1/4 sjokolade, grovt hakket.
  • 50 g smør
Slik gjør du:
1.Smør en rund kakeform med smør, eller bruk formspray.
2. Visp egg og sukker til eggedosis, og rør inn hvetemelet. Rør godt, og spre deigen i kakeformen.
3. Legg blåbærene på toppen.
4. Bland havregryn og sukker i en tallerken, og strø det sammen med sjokoladen over blåbærene. Skjær smøret i tynne skiver, og legg det på toppen.
Lägg på blåbären (de behöver inte tina). Blanda havregryn och socker i en djup tallrik. Strö topping och choklad ovanpå på bären. Stek midt i ovnen i 40 minuter på 175 grader.

Ingen kommentarer: