lørdag 1. november 2008

Brownies.

Ingredienser:
  • 150 gr TineSmør
  • 2 dl sukker
  • 2 stk. egg
  • 1 ss kakaopulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 100g kokesjokolade
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 200 grader og finn fram en liten langpanne 25x35 cm eller en rund form.
2. Rør smør og sukker til det blir en hvit luftig krem. Ha i resten av ingrediensene, og grovhakk sjokoladen (den kan også smeltes). Hell deigen i formen - husk å smøre den eller bruk bakepapir. Kaken skal steikes i ca. 15 minutter; pass på at den ikke står for lenge, for da mister man den seige konsistensen som brownies skal ha.

Lyst på en annen type brownies, kan man for eksempel bruke NonStop i stedet for kokesjokolade, oreokjeks, melkesjokolade, nøtter, M&Ms eller noe annet.


Ingen kommentarer: