mandag 3. november 2008

Eplekake med cottage cheese.


Ingredienser:

  • 3 egg
  • 3 dl sukker
  • 4 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 3 ts vaniljesukker
  • 1 boks cottage cheese

Pynt:
  • 4 store epler
  • Kanel
  • 3 ss perlesukker
Slik gjør du:
1. Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn cottage cheesen, og bruk en ganske hard visp for å få ut alle klumpene. Ha i det tørre og bland alt godt sammen.
2. Ha deigen i en rund kakeform med bakepapir i bunnen (kan også bruke smurt form). Skrell eplene ogskjær dem i båter. Stikk dem inn i deigen, og strø over kanel og sukker.
3. Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca 60 min. Avkjøl kaken helt i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv og ta ut kaken. Fjern bakepapiret og sett kaken på et fat.

Ingen kommentarer: