Dette trenger du:
- 2,5 dl brunsukker
- 2,5 dl sukker
- 200 g smør
- 2 ts vaniljesukker
- 1 ts bakepulver
- mel
- 3 egg
- 200 g lys sjokolade
Slik gjør du:
- Rør smør og sukker til det blir kremlignende, og tilsett eggene. Et av gangen, og rør til det blir en glatt fin røre. Obs: bruk handmikser, det gjør hele prosessen mye enklere.
- Ha i vaniljesukker og bakepulver, og tilsett mel - litt av gangen til deigen blir passe fast. Det er viktig å ikke bruke for mye, for da blir cookisene tørre.
- Finhakk 100 g sjokolade og ha det i røren. Resten av sjokoladen skal grovhakkes, slik at bitene blir ganske store.
- Legg deigen i små hauger på en bakeplate. Den flyter ut under stekingen. Bruk ca. 1 spiseskje pr "haug" og sett sjokoladebiter på.
- Stekes midt i ovnen i ca.10 minutter på 180 grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar