
Ingredienser:
Denne oppskriften er til ca. 12 store muffins.
- 125 g smør
- 2 dl sukker
- 2 store egg
- 2 ts vaniljesukker
- 2 ts bakepulver
- 4,5 dl hvetemel
- 1,5 dl melk
- 100 g kokesjokolade
- 14 stk Dumle
1. Pisk smør og sukker hvitt, til det blir en myk smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Ha i de tørre ingrediensene og bland inn melken. Ha tilslutt i grovhakket kokesjokolade.
2. Ha ca 1 spiseskje med muffinsdeig i en form, og legg på en dumlesjokolade. Deretter tar du ei spiseskje med deig og har over sjokoladen.
3. Stek muffinsene på stekeplate midt i ovnen ved 225°C i ca 15 min.
4. Avkjøl og pynt med sjokoladeglasur.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar