lørdag 10. januar 2009

Fiskepudding med skjell.


Dette trenger du:
  • 2 Terteskjell pr pers.
  • 1 stk Fiskepudding
  • 1 boks asparges
  • grønne erter
  • 1 boks reker i lake
Hvit saus:
  • 1 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • litt salt

Slik gjør du:
  1. Start med å lage hvitsausen. Smelt smøret i kjelen, og rør inn melet inn i smøret, litt av gangen slik at det blir en jevn blanding. Deretter tilsetter du væsken - litt av gangen, og rør til sausen koker mellom hver gang. Sørg for at det ikke blir klumper, og du kan også blande laken fra rekene i sausen, noe som gir god smak.
  2. Skjær så fiskepuddingen i biter og ha det i kjelen sammen med sausen. Ha også oppi ertene, aspargesen og rekene til slutt. Husk å ha platen på lav varme, slik at det ikke brenner seg. La det stå en stund, til alt sammen er varmet. Hvis man vil at det skal gå "litt raskere" kan man på forhånd varme fiskepuddingen litt i mikroen, for eksempel.
  3. Varm skjellene etter anvisning på pakken.
  4. Server på et fat.

1 kommentar:

Anonym sa...

It is seem a very delicious cake.