skip to main |
skip to sidebar
Fylt paprika.
Dette trenger du til 4 porsjoner:
- 1 hakket løk
- 1 presset hvitløksbåt
- 1 liten squash
- 1 ss olivenolje
- 4 tomater
- 1 dl hønsebuljong
- ½ ts paprikapulver
- salt og nykvernet pepper
- 4 store paprika
Slik gjør du:- Fres løk og hvitløk til det blir gyllent, i olivenoljen. Det tar noen minutter.
- Flå tomatene ved å legge de i kokende vann til skinnet sprekker. Deretter drar du av skinnet med en kniv, og finhakker dem.
- Ha tomatene i en stekepanne sammen med terninger av squash, buljong og krydder. La stekepannen stå på platen på middels varme i ca fem minutter.
- Skjær av toppen på paprikaene, slik at det blir en "hatt". Fjern innholdet i dem, og fordel fyllet i paprikaene, og sett på hatten.
- Sett paprikaene i en smurt ildfast form, og ha i 1/2 dl vann i formen. Dekk til med aluminiumsfolie.
- Stekes midt i ovnen på 200 grader i 20 minutter.
- Server med brød! Det går også an å fylle paprikaene med kjøttdeig + grønnsaker, og ha fetaost til, for å få litt variasjon.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar